perjantai 12. helmikuuta 2016

Biscotti

Herkuttelua Ystävänpäivälle!


Pistaasi-appelsiini keksit


Olisin tehnyt Ystävänpäivää varten aivan jotain muuta, jollen olisi nähnyt tämän ohjelman Hyvän leivän juurella. Tässä ohjelmassa muistaakseni Paul Hollywood sanoi, että biscotti on myös leipää. Mutta minulle se on ehdottomasti keksi!




Tässä keksissä on pistaasirouhetta, appelsiinin kuorta ja vähän appelsiinin mehua. Lisukkeena toimii hyvin ganache eli tuo suklaa "kastike". 
Perinteisesti biscotit kastetaan jälkiruokaviiniin, mutta käyhän kahvi tai tee hyväksi vaihtoehdoksi.

Reseptin otin La Dolce Vita - Makeita herkkuja Italiasta - Ursula Ferrigno ja sivulta 154. Kirja takuulla löytyy kirjastosta. Lisäksi kirjastoissa on niin paljon (tietenkin pienimmissä kirjastoissa eri juttu) valikoimia leivonta- että ruokakirjoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti