keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Punaviini suklaakakku

Viisasten kakku!


Kun avoin viinipullon, niin oli pakko keksiä mihin/miten aion käyttää sitä. Tomaattihilloon meni vain 3 rkl, joten aloin katsella Pinterestin kautta erilaisia punaviini reseptejä. Tuli vastaan myös sellainen kuin punaviinijäätelö :D

Mutta n. 175 ml viiniä meni tähän kakkuun, joten loppu viini menee lihapataan ja siitä pikku loppu kurkusta alas xD


Tässä on reseptin sivulinkki:
Itse tein vain kahvikakun muotoon, koska aattelin laittaa kakut pakkaseen, joten olisi hiukan turha tehdä täyettä (jos olisin tehnyt kakkupohjina) ja karpalot olisi pitänyt korvata jollakin toiselle marjalla/hdelmällä.
Mutta tämän kanssa voisi tarjota nokareella vispattua kuohukermaa ja mansikoita/mustikoita.

Sisusta on hiukan punertavan värinen, josta jotenkin tulee mieleen melkein kypsä pihvi.

Kakku on todella pehmeää ja suussa sulavaa. Massakin oli todella hyvää. Luulen, että tämän kakun maku paranee kuin viinikin vanhetessa.

En tiedä, oliko virhe lisätä yli 1 rkl:sen verran jauhoa, mutta omasta mielestäni massa näytti siltä, että se tarvitsisi sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti