tiistai 15. marraskuuta 2016

Isänpäiväkakku

Hei!!

En kyllä tiedä, ketä kiinnostaa tämä seuraava tarina; miksi en ole päivittänyt blogiani pitkään aikaan. En ole vain jaksanut kirjoitella mitään ja samalla laittaa edes kuvia tänne, koska Instagrammiin on paljon helpompaa kivempaa, uudella kännykällä ainakin.
Vanhassa kännykässä kameran linssi alkoi todella olemaan niin tukossa, ettei kuvien ottaminen onnistunut. Mutta nyt 2kk on ollut ihanaa ottaa kuvia ja järjestelmäkamerani itkee yksinään kirjahyllyssä.

Olen ollut todella väsynyt, yhdessä vaiheessa olin niin uupunut että piti kokeilla nestemäistä rautauutetta, joka auttoi todella paljon! Mutta silti se ei tuonut iloa päivittää blogia.... Joten en aio laittaa edellisiä leipomuksia tänne, vaikka aluksi suunnittelin, näytte ne Instagrammissa :)

Mutta nyt tähän Isänpäivä herkkuun! Olen ennenkin tehnyt porkkanakakkua ja täältäkin löytyy tämä Suklainen porkkanakakku. The Hummingbird Bakeryn resepti on aivan ihana, mutta nyt kokeilin toista reseptiä, joka on yhtä mahtava!
http://homeiswheretheholmansare.blogspot.fi/2011/01/carrot-cake.html
Pienet muutokset olivat, että käytin pähkinäsekoitusta, rusinat jäivät ja lisäsin 1tl verran kadermummaa!


Tuorejuustokuorrutteen perustava ohje löytyi Arlan sivuilta muistaakseni, mutta se meni vähän omalla tavalla, josta tuli todella maukasta eikä niin hampaita sulattavan makea! Tomusokeria ei ollut riittävästi, mutta eipä haitannut.

350g tuorejuustoa (2x175g/rasia)
130g pehmeää voita
3 dl tomusokeria
1 tl vaniljauutetta
puolikkaan limen mehu
(elintarvike pastaväriä tai jauheväriä) (käytin vähän valkoista väriä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti