lauantai 28. toukokuuta 2016

Maapähkinä-keksit

Maapähkinä-sulkaa-toffee-keksit


Joskus on vähän vaikeaa keksiä ytimekäs nimi leipomukselle. Haluan nimessä sisäistää sen, mitä kaikkea se sisältää, ettei tarvitsisi kirjoittaa ns. "saattaa sisältää" esim. toffeeta. Olisi hienoa, että voisi antaa keksille nimeksi jokin erikoisemman kuten "Nutty Mountain Climber".  No, kuka sen estäisi...

Tunnen pienen ikävän pistoksen leivontasielussani, etten ole leipomunut pitkään aikaan ja etten ole tehnyt myöskään keksejä pitkään, pitkään aikaan. Olen pettänyt toveriani Cookie Monsteria...



Resepti löytyy kirjasta The Magnolia Bakery Cookbook, s. 37.  

Reseptissä sanotaan joko peanut butter chips tai suklaapaloja. Olen vuosia sitten laittanut valkosuklaata ja sekin toimi tosi hyvin, mutta tässä olen laittanut tumman suklaan pisaroita ja toffeepaloja, jotka vähän sulatessaan hävisivät keksistä. Tai sitten olen syönyt ainostaan, missä niitä on ollut niin vähän, etten ole erottanut paloja.

Kokeilkaa tätä reseptiä, se on simppeli ja kekseistä tulee maukkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti