sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kinkkurulla

Voileipäkakusta rullaksi

Näin jossakin lehdestä reseptin jonkinlaisesta leipärullasta, mutta en enää muista mistä. Sen muistan yhden asian, mitä reseptissä piti tehdä, jota ei tehty muissa resepteissä ei tehty.

Reseptissä kaulittiin paahtoleivän palat tasaiseksi, mutta muissa kaiketi vähän paineltiin reunoja kiinni toisiin paloihin. (Juhannus taisi poistaa joitakin muistin muruja) :D

Käytin eri nettisivuista saatuja tietoja ja omaa päätä edes kerran elämässäni :)

Olin toukokuun lopulla ostanut kaupasta  Voileipäkakun tummaleipä-pussin ja pistänyt sen pakkaseen. Rullaan meni; 3 viipaletta, lihalientä, ranskan kermaa, cheddaria(levitettävää), kevät sipulia, paprikaa, kinkku kuutioita, mausteita. Päälle; cheddaria, tuorejuustoa, fetaa, vihreää kasvista (en muista nimeä) ^__^' sekä kurkkua että kirsikkatomaatteja.


Pahoittelen kuvan laatua, kännykkäni kameran linssi on melkein pikku roskan tukkima.




Tämä on tehty äidilleni synttäri kakuksi. Appelsiini-sitruuna juustokakku, pohjana käytin pipareita, jotka sopivat todella hyvin. Päällä on Jell-O mangohyytelöä.


En pitänyt tätä juustokakkua kovin erikoisena laittaakseni tänne blogiin ja olin vähän laiska. 

Mutta yleensä laitan kuvan Intagrammiin Dragonflys_pastries tililleni! En myöskään lisää tänne tai instaan kuvia kermakakuista, sillä molemmat olisivat täynnä pelkästään niitä. ^__^'''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti